lørdag 17. mai 2008

Fotosafari

Petunia er opphavskvinnen til "Fotosafari". Det går ut på å poste bilder av saker og ting som en har oppdaget og som en gjerne vil at andre også skal få ta del i. Ikke noe press om bestemte dager eller et spesielt tema. Bare ren glede og gøyale påfunn. Her er noe som jeg oppdaget på en av mine MC turer. Jeg tok en stopp i veikanten og oppdaget denne vedstabelen. Jeg synes den var vakker der den stod. Og jeg vil tro at den er stablet av en som elsker å jobbe med ved og som liker seg i naturen. Ja, det er nå det jeg velger å tro. Har du funnet noe rart eller spennende i naturen? Så la oss få se da vel!

5 kommentarer:

Petunia sa...

Herlig! Han må jo elske ved! Kanskje han har begynt å lage stabelen slik at den skal rekke helt opp opp i himmelen.
De peker i alle fall oppover......
Har du hatt en fin 17. mai?? Vi har hatt og vi hadde faktisk en diskusjon i dag om solbriller, bunad og bunadspolitiet. Hehe!
Bunadspolitiet gjør nok mye bra, men jeg er litt enig med dem som mener at de også er litt for A4. I gamle dager brukte det de haddde til bunaden. Hvert sted (gård) hadde sitt særpreg på bunaden som kon fra samme distrikt. Synes det skal være litt lov til å sette sitt personlge preg på bunaden. Men man trenger ikke bli vill slik som for eksempel Mari Maurstad da. Litt regler må det jo være. Jeg så forresten en bunad i dag som jeg likte veldig godt. Hardangerbunaden sin vintermodell. Nydelig. Har alltid vært svak for Hardangerbunaden, men denne falt jeg pladask for. (Så den i gårsdagens BA) Kanskje jeg skal spare til en ny???
Fikk du tatt noen fine 17. mai bilder?? Kan tenke meg det var fin der du tilbrakte dagen:)
Man blir sliten av 17. mai. Som Anemone sa det i dagens innlegg, så blir man egentlig veldig sliten av å gjøre ingenting...

imac sa...

Intersting shot.

pop over and see my busy critter.

RuneE sa...

Ved kommer alltid godt med! Her ser jeg for meg at noen har lagt ned mye godt arbeid. Det sies jo at det å lage til sin egen gjør at den varmer flere ganger.

På den annen side - kanskje han selger noe?

Ps Jeg har ikke skjønt dette riktig med Fotosafari - jeg synes alltid at jeg finner noe spesielt! Så også idag, på begger blogger...

Anonym sa...

Wood for stove?

Ida sa...

Jeg skulle gjerne stablet litt sammen med den andre stableren jeg..... ;)
Fin jobb det! :)