onsdag 15. oktober 2008

Sprekker

Dette ser litt mystisk ut.
Men det er noe så naturlig som nærstudie av en fjellvegg. Jeg passerte den da jeg ruslet ut til Ryvarden fyr (i mars). Fjellveggen hadde mange fine sprekker og var verdt et bilde og ti.

5 kommentarer:

Ivar Ivrig sa...

Flotte bilder, og takk for at det ikke var rumpesprekker du mente ;-)

Anemone sa...

Utrolig spektakuleært som sikkert har en meget naturlig forklaring, og som en gjerne skulle visst akkurat nå!! Vi får sette Arne på saken, han har det med å komme med de mest spektakulære opplysninger til det en lager innlegg om. Litt kjekt det synes jeg, vår egen litte privat detektiv på en måte. Mann med hatt og frakk det også vet du :-))

Som du ser går dagene her på det vante, og det er vel det beste også. Ble en tur til Sverige på kurs da, men slike kusrs sposet av legemiddelindustrien er nok ikke hva det en gang var... :-( da det både var sightseing, fritid og litervis med vin. Legeforeningen satte foten ned der gitt, men sikkert veldig rettferdig. Men når program er så stramt at en kommer hjem døds sliten, er det nå noe det også.

Flott header jeg har fått meg ja?? Eldste til Ida det vet du. Måtte dra henne med litt i bloggverden vår på en måte, egen blogg som hun har også.

Satt bort sykkelen du nå sikkert?? i ferd med kanskje... eller er det ennå en tid til det blir litt vinter hos dere? Tror ikke ennå vi har hatt kuldegrader jeg gitt :-) men sykkelsesongen nærmer seg vel slutten her også ja.

Karin Fossum ja.... les!!! "Natt til 4. novmember" en spektakulær bok som jeg aldri glemmer. Den satte i gang så mange prosesser i mitt hode at jeg måtte be min mor skynte seg å lese boka slik at jeg fikk noen å reflektere sammen med. Ikke for krim`en sin del, men for å diskurere forhold mellom mann og kone,og deres forskjellige måte å takle omgivelsene på. Tynn, enkel bok, men du for noen prosesser som ble satt i gang i mitt hode. Den lærte meg utrolig mye i grunn, og tror jeg vokste på den også på et vis.

Hører du?? nå er skravla i gang her :-) trøstes min, kjærringfakter...

Håper du har det bra og koser deg med den høye flotte, og at dagene ikke er om en drøm for din del.

varm klem herfra, og si ofra når du har lest den boka som du bare MÅ!!

Anemone sa...

Rumpesprekker?? Ivar da...

Ida sa...

Stilige sprekker og fine bilder.
Det må da komme av jordersjoner. Eller? ;)

Takk for hyggelig kommenatar hos både Malin og meg.
Har en kunstner til her ja, som faktisk "maser" om egen blogg også.
Som mor, så datter... ;)
Det tegnes flittig hos begge.

Og jeg kan love deg at her tar vi vare på kunstverkene.
Begge har hver sin store kasse, fylt med tegninger. :)

God natt til deg og ha en fin torsdag i morgen. :)

ArneA sa...

Siden jeg ikke er autorisert til å gi kommentarer i det private Norsknettfoto, sender jeg tankene mine hit