fredag 30. januar 2009

En tur i helgen

(Tur til Blåman tidlig i januar -09)
Petunia har sendt oss bloggere en utfordring i helgen. "Kom dere ut og dokumenter det!" Jeg skal gjøre mitt ytterste. Og det håper jeg at du gjør også. Jeg gleder meg til å se bildene fra din tur

torsdag 29. januar 2009

The wall for Sky Watch Friday

Imagine the view from this building.
For more Sky Watch Friday please look here.

onsdag 28. januar 2009

Ønskebrønn

Ta en tur til Lysekloster og prøv ut denne ønskebrønnen. Om den virker? Åjada, det gjør den. I hvertfall i 2007 da jeg tok dette bilde :-)

fredag 23. januar 2009

Fra 6 til 6

Ida ha gitt meg en utfordring. Den går ut på å finne bildemappe nr 6 på PCen og derfra videre til bilde nummer 6 i den, og så vise bilde på bloggen og gjerne skirve litt om bilde. Enkel og grei utfordring. Men det ble litt verre siden jeg har et finurlig system for å lagre bilder. Jeg lagrer etter år, og i hvert år blir det mapper med forskjellige tema. Jeg valgte året 2008 (siden jeg ikke har så mange mapper enda i år 2009) og da jeg åpnet den hadde jeg nye undermapper. Undermappe nr. 6 var mappen for "Natur og turer". Inni den fant jeg bilde nummer 6. Og her er det. Jeg tok dette bilde på høsten på vei hjem fra jobb. Jeg tok flere bilder, ja egentlig så tok jeg bilder nesten hver eneste dag bare for å se hvordan det gikk med dette ene treet. Men til slutt ble høstværet så elendig og fotolyset tok helt slutt så dette er det siste bildet jeg tok. Meningen var å ha det til en bloggpost. Og bloggpost ble det takket væe Ida! Utfordringen skal sendes vider og fra meg går den til 5 stk, nemlig: Rune, Ivar Ivrig, John, Pernille, Anne-Berit,. Det morsomme blir å se om de respektive har orden i sysakene. :-)

onsdag 21. januar 2009

mandag 19. januar 2009

fredag 16. januar 2009

lørdag 10. januar 2009

Island in the sun

Ikke akkurat Karibien, men duverden så vakkert det er midt i Hardangerfjorden med Folgefonna i bakgrunnen.

fredag 9. januar 2009

Perfect spot

This is the perfect spot to night if you are blogging and attend the Sky Watch Friday.

Don`t you think? I do!

søndag 4. januar 2009

Som en rosa drøm

... kan en tur på "byens tak" i vintervær være.
Jeg var der 1. nyttårsdag. ... og også en ny tur idag.