mandag 21. juni 2010

Sommer i fjellet

Høyt oppe med utsikt til snøkledde fjelltopper lar den vente på seg......men den kom til slutt.... sommeren.

7 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

Det var litt av en utsikt der oppe, to veldig pene bilder :) Det er pent i fjellet nå med litt sommer, og et skimt av vinter.

Anne sa...

Å hælle dussan så vakkert. Bare en betrakter bilde kjenner en lukta, det litt fuktige gresset, hører humla suser i det fjerne og kjenner sommeren i hjertet.

Desverre er det nok ikke slik på min kant ennå, gradstokken har enå ikke etablert seg het fast over 10 grader, tåke, regn, dritt dritt...., MEN jeg nekter å gi meg over til depresjonen faktisk. Har en utenlandstur å se frem til om veldig litt, og faktisk, friskt og godt, bare en tar mot til seg og trø over dørstokken.

Nattaklem herfra til deg.

GundaM sa...

oj, for et nydelig sted da!!! og sjekk den værslitte veggen ;)

lenge siden jeg var hos deg nå, og håper du får fixa plena di ;)))

ha ei fin uke der ende gawo!

Viola sa...

Storslått og vakkert! Jeg er nå rundt på min etterlengtede bloggrunde.. :) Mange nydelige bilder her siden jeg var her inne sist, fra fjell og elver og heier! :) Ha fine sommerdager!

RuneE sa...

Det gamle melkespannet gav meg nostalgiske minner fra en svunnen tid. Praktfullt!

Fotolarsen sa...

For en utsikt på det 1 bildet! kjempeflotte bilder du legger ut.

Irene sa...

Nydelig! Det kan ta helt pusten fra en! Virkelig et vakkert sted!
Vi skal på en weekendtur på to hjul med en vennegjeng i midten av juli. Vi kan dessverre ikke følge med på hele turen, men 2 dager er bedre enn ingenting. Vi skal ha overnatting på Voss. Båt fra Gudvangen til Kaupanger, og så hjem til Drammen. Men på vår egen tur skal vi ta for oss den sørlige delen. Detaljene på reiseruta er ikke fastlagt enda, men det er mulig vi skal besøke kjente på Huglo. Og så tråle kysten nedover. Og kameraet er alltid med vettu!
Ha en fin midtsommernatt!