onsdag 9. april 2008

L ... is for Leonberger

My Leonberger when he was four months old
You can visit MrsNesbitt for more ABC


10 kommentarer:

Pernille's ting og tang sa...

Gu så snill du er!
Næmmen åååååå så søt. Ja dette er virkelig en løvenes Konge! Noe så søtt har jeg skjelden sett:) Tusen takk for at du ville dele disse bildene med oss her ute. ja en storfin kveld.

Just an fantastic and wonderful Leonberger. Pretty L! Love it:)

Anemone sa...

Å næmmen næ !!! SÅåå søøøtt.

Får jeg klappen den, og stryke den over den myke pelsen. Nå kjenner jeg virkelig at jeg kunne tenkt meg hund !!! En gang når jeg får bedre tid, ikke så greit når en er en familie som er så mye på farten, blir lange dager for en hund som er alene hjemme det.
Oppvokst med en golden retriver med navn "sheeba" jeg da. En hund som var til mye trøst i ungdomstiden, fikk høre mang en klage over gutter som ikke ville danse på fest..., og klage over umulige og antikke foreldre :-)
Det var tider det !! Tror jammen ikke jeg hadde giddet å være tilbake til det stadiet gitt. Huff og min, en så verden kun i sort-hvitt.

Ser at jeg faktisk er alt for sjelden er inne i foto bloggen din. spist meg gjennom 4 knekkebrød mens jeg har vært her jeg nå. Bildene er så fine at en godt kan se på dem lenge og flere ganger.

Nei, jeg skal lære meg dette med fotografering jeg også. Og så SKAL jeg bli flinkere til ikke å bry meg om hva alle andre sier om mine krumspring.

Skjønner nå etter posten under her at du tar mange bilder fra din vernada ja. Nydelig GaWo. Eller GawO..., hva heter du til fornavn egentlig, er det mulig å spørre om det ?? Sønnen lurte på hva jeg hadde sånne baby lyder på leppene for her i stad, så hunden til GaWo sa jeg da... HERREGUD!! for et navn sa han bare da og ristet på hode...mannfolk... skjønner seg ikke på blogging :-)

Klem herfra i kvelden.

Petunia sa...

Så søt! Er det rart at man faller for slike søte små? Man glemmer ofte at dette skal bli noen skikkelige store karer på ørten kilo som kreve både mat og mosjon. Når jeg ser slike bilder som dette så får jeg slik lyst til å stikke nesen godt ned i babypelsen:) Er så glad jeg ikke er allergisk. Dette er jo en opplagt L for deg.

RuneE sa...

Du har jammen valgt en som viser i terrenget! Er det du som går på tur med ham eller omvendt? :-)

En STOR L!

You have chosen one that really shows , no doubt about that! Do you take walk with him or is it the other way around? :-)

A GREAT L!

Anonym sa...

Leonberger seems to be a nice chap!

Kjerstis Hjørne sa...

Å så søt hund. Har nettopp blitt med på abc-wednesday, kjempeartig.

Ida sa...

Å ja! Og så skjønn da du. En veldig søt L! :)

Berit sa...

ÅÅÅ... noe SÅÅÅÅÅ nydelig!!

Old Wom Tigley sa...

Now this IS a beautiful dog... :O)

Kerri sa...

Oh what a cutie!!!