søndag 10. august 2008

Fotosafari - en gryterett?

Da jeg var i Trøndelag i sommer var jeg selvsagt på safari. Fotosafari. Fangsten ble blant annet denne fine gryten fylt til randen med fin rekved. Og tanken slo meg umiddelbart: hva hadde GundaM laget ut av dette om hun hadde funnet det samme som meg. Hun kan omtrent "koke suppe på en spiker" - så noe lekkert hadde dette helt sikkert blitt.

6 kommentarer:

GundaM sa...

Å herligeheten dette er jo en skattegryte Gawo!!!

Her har du materialer til både det ene og andre. Lag deg en vinduro...eller heng noen på veggen til kroker...et par stykker borrer du hull i og lager deg et nydelig smykke Anemone misunner deg;0)...eller så kan du bare la det ligge som det ligger der i gryta og være et blikkfang, eye candy;)

Vakkert,vakkert og så synd det ikke finnes driv ved der du holder til;( Innbiller meg av masse av det som kommer inn hit i viker og strender kommer fra Sibir av en eller annen grunn...

GAWO sa...

Takk for mange gode tips.
(.. og så kjapt levert da :-))
Jeg gikk nok ifra den fine gryten og lot innholdet ligge der det lå. Siden det stod i en vakker hage kunne jeg ikke ta det med meg. Men guri så fristende det var. Så nå står gryten like fin på Inderøy.

Det finnes nok litt rekved i fjordene her, men den er på langtnær så grå, fin og blankskurt og i de mengdene som dere har.

RuneE sa...

Det ser ut som du har fått det fineste pinnekjøtt! Er du sikker på at du ikke lurer oss??

PS Har sendt deg en E-post om Gadget.

Petunia sa...

Mye å kanske på der...men som dekorasjon, var den jo genial! Ikke trenger den vann, ikke dør den for deg, ikke får den lus og ikke spiser sneglene på den.

Anemone sa...

Den SÅ jeg først nå!!!

Anne-Berit sa...

Tror nok hun kunne fått noe ut av dette ja(gundam altså),hun er rene kunstneren med sånt har jeg sett.Mye artig å se på innleggene dine her,fin bil,og en ikke fullt så fin bil blant annet,hehe.