torsdag 27. august 2009

Hverdagen er tilbake

Da er vi kommet godt igang med jobb og skole etter en deilig lang sommerferie.
Store og små strever med sitt.

2. klassingen har allerede lært noen nye regnestykker og i barnehagen er nye fargeblyanter tatt ibruk .... klar for å gi farge til en grå hverdag. Og blir det for grått kan vi bare ta fram de gode minnene fra sommeren.

Alle de som vi heldigvis har liggende på PCen. :-)

Nyt høsten folkens!

5 kommentarer:

Anne sa...

God kveld kjære venn.

Nesten litt skumelt, for med engang jeg så disse bildene tenkte jeg; jeg vil også ha en blyant med GaWo på..., og så tenkte jeg faktisk på deg før jeg sovnet førkvelden, og da var jeg glad for at jeg visste hva GaWo sto for :-))) Hjernen er er underlig verktøy du, alle tanker som kommer når man bare ligger der og venter på John Blund.

Du ønsker oss god høst??? hva f... skal du være lenge borte igjen nå??? nnneeeiiiii...Godt du ikke skrev god jul i alle fall :-))

Vam klem fra meg til deg

Wenche sa...

Er godt med kvardagen som er tilbake for viss ikkje blir jo feriane så kjedelege:-)

Dagrun sa...

Mye hverdag her også, sjø. Men litt godt er det også, og lite lekser på ungene enda... (verre med oss større, hehe).

Og ps: Jeg har altså da fulgt oppfordringen din og lagt ut originalfila. Der ser du at det mørke er for mørkt, det lyse for lyst... og at jeg har økt fargene noen steder.

RuneE sa...

Nydelig oppsetting med fargeglade barn. Du har en egen evne til å konsentrere deg om det vesentlige i et bilde. Selv falt jeg ekstra mye for det siste - kanskje fordi det var svært passende for været utenfor? Jeg tror det blir my sort/hvitt i tiden som kommer...

Anonym sa...

Hei. Ja hausten og kvardagen er her, men det er godt det og. Takk for ein fin sommar med masse gode minner og fine bilder. Klem