mandag 5. juli 2010

Hundekjeks til besvær?

Jeg finner mange ved Alstadhaug ... og enda flere foran "De syv søstre".
For meg er de kun til glede der de står..... så lenge jeg slipper å ha de i min egen hage!

4 kommentarer:

Anne sa...

Å ja, som brudeslør faktisl, og ganske så dekorative, men de RYR alt for mye til å ha i vase, blir litt sånn smågal jeg da.

Kjempedag i går ja gitt!! kom i grevens pølsetid gjorde du. en trønder vettu trivs best i 18 grader, lett overskyet og enkelte solgløtt, DA er livet godt å leve! allurat som i går, litt bris i tillegg til å holde myggen borte vekk.

I dag nemmelig har vi hatt DEN floskura. Kom meg akkurat hjem fra jobb før hel... brøt løs, Helt svart og hagl på størrelse med de største klinkekulene. Jeg bergert det som var ute, mens gubben styrta ut for å kjøre inn bilen. nesten litt sånn morsomt også vet du når det blir så ekstremt. Håper nå dere slapp unna den skura i alle fall.

Kjør forsiktig langsetter landeveien ja, det har du lovd meg dyrt og hellig. Og stryk litt på den kjekke trønderen også, lov meg det å du.

Klem til dere begge to fra Anne

Irene sa...

Besvær? Blir vel først det om den invaderer hagen. Får sånt et nydelig teppe .... som Anne sier, brudeslør som bølger seg i landskapet. Utolig vakkert! De bildene skulle jeg gjerne kjørt langt for å få tatt!

Nå er det snart en uke til vår første vestlandstur (sover over på Voss). Begynner så smått å glede meg (selv om jeg må sitte bakpå i år). Kjør trygt!

Klem fra Irene

Rune (Bildebloggen) sa...

Det er vakkert når man ser det som du viser i to nydelige bilder, det er det ikke tvil om, men den dagen hagen ser slik ut blir man vel litt oppgitt for de er ikke lett å bli kvitt igjen heller.

Fotolarsen sa...

Wow herlige bilder. og soem Anne sier, utrulig dekorative.