lørdag 9. januar 2010

Birrrrrrrrrrrr....

Det er iskaldt ute. Fosser og bekker har forvandlet seg til stålis. Vakkert er det. Faktisk rene kunstverket :-)

5 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Å,så flott kan det altså bli av igjenfrosne bekker og fosser,kjempefine farger fikk du også.Men fy,så kaldt som det har vært,men nå regner det altså her.Det er ingen mellomting nei.
Ha en fortsatt fin helg.
Klem fra Anne-Berit:)

Anne sa...

Jøsses!! her snakkes det naturlig iskunst du, og dette bildet har godt kunne hatt langveggen på et kunstgalleri ja :-)

Godt Nyttår ja snuppa, tror faktisk ikke jeg har sagt det til deg sjø.., og nå, nå har snart faktisk halve januar dratt avgårde, du som tiden flyr da gitt!! heldigvis går vi nå mot lysere tider ja, og jeg synes faktisk dagen har blitt lengre allerede. Ikke fullt så mørkt når en drar hjem fra jobb.

Kalde dager har vi hatt her også ja, den siste uke har vært bare innendørs faktisk. ned mot -30 har det vært et par dager, og jeg skal love deg at der er utrolig HUSTRE ja :-) I dag derimot var det bare -17, og det var faktisk ganske så ok faktisk. Litt kaldt på fingrene når kamera skulle betjenes, men skitt det samma. Skispora, ja de manglet fordi bildet ble tatt ved sjøkanten faktisk, derfor lite skispor sjø...

Ellers lite nytt og spennende herfra, men ble faktisk så litt bekymra for deg da at jeg måtte fiske litt til din bloggende nabo!!! leste kommentar inn til Randi om spørsmål singeltur vettu, og jeg fikk de litt triste tankene, men nei!!! du har ikke vist en trønder døra håper jeg.

Nå rolig kveld her hjemme, talglys, godt i glasset og magen er mett. Nok en fridag fridag, med ny tur klar ligger der i morgen, kan man ha det bedre?? :-))

Varm klem til Bergen drar avsted NÅ!!

Wenche sa...

Dette er flott! Naturen er dyktig til å lage flotte kunstverk:-) Er utruleg kaldt ute, er ikkje heilt vant med det eg som er oppvoksen på kysten:-) Eg har skjønt at eg må bli det når eg har flyttat til innlandet, der er det litt andre temperaturar...dessverre:-)

Petunia sa...

Kaldt ute, ja, me for noen bilder man kan ta!
Bravo!

John`s Photography sa...

Meget vakkert og kaldt.
Godt nytt år!