lørdag 20. februar 2010

Monochrome Weekly

Once upon a time this was a bank. Now it is a restaurant named Banco Rotto. Visit Aileni and the Monochrome Weekly site for more photos.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Very fine ironwork - classy.
Like your header.
Welcome to the theme.

Petunia sa...

Ser nesten ut som et fengsel også, men skikkelig stilig bilde og selve bygget er jo flott:)

Irene sa...

Lekkert bilde, syns nesten det er unorskt! Skrollet litt nedover bloggen din, masse fint. Ser du har øye for detaljer .... og så deler vi samme hobby om sommeren. Kjører også MC. Har kjørt på kryss og tvers av Sørnorge i snart 20 år. Blir ikke lei av å være turist i Norge, spesielt ikke med kamera på tur!
Ha en fin kveld!

Gunsside sa...

Stilig bilde, kult bygg ;)

RuneE sa...

Gratulerer - det var et skikkelig fint "begynnerbilde". slike mønster er virkelig bra motiver. Kjenner til og med igjen stedet :-)

Randi's Tanker sa...

Stilig bilde! Trodde det var fra England, inntil jeg leste teksten.

Fortsatt god helg!

RuneE sa...

Re kommentar :-) Du tok meg der - jeg så ikke at du hadde snudd bildet, men det ble veldig bra denne veien. Veldig karakteristisk sted.

Tunes Photo sa...

Flott bilde, og som Petunia sa "nesten som et fengsel" Men utrolig bra sett. Jeg har sett på bygget bokstavelig talt i årevis uten å se det samme som deg.

Irene sa...

Hei igjen! jeg kjører nå en Ducati 800 sport, ikke den perfekte tursykkel, men er fantastisk å kjøre svinger med :o) Har kjørt mye på vestlandet, og skal ikke se bort i fra at vi svinger vestover i år. I fjor ble det Røros og Folldalen som ble vår "langtur". Uansett hvor vi setter kursen, blir det nok en opplevelse, bare væregudene er på vår side! Ha en fin søndag!

Anne sa...

Så masse vakker arkitektur det finnes rundt om på denne kloden, og heldig er vi ed kamera som faktisk (tror jeg da?) får med oss mer av detaljene :-) eller, jeg er i alle fall flinkere til å legge merke til slike ting nå enn før.

En ser bare sløret av gull i sjøen på bldet under her også, nydleig vakkert jo, bare en slik bitte liten detalj.

Litt småhektiske dager her, masse på programmet har vært, lang weekend sist helg, kurs i byen uka som var, og litt bort fra heimen og det ser litt smårasert ut med en gang. Men nå sjø er en da litt ovenpå igjen heldigvis.
Kalde dager igjen her faktisk, vært stabilt på - 10 nå i flere dager, flott ja, men ennå varmer nok ikke den sola så alt for mye nei desverre. En ser bare skitne vinduer og støv inendørs :-(
Fototurer blir det innimellom vet du, alene og med stativ i går ja. Ikke alltid jeg gidder å dra det med, utålmodig dame du vet, og bare det å forhoøde seg til en slik litt uregjærlig blekksprut et til tider et mas. Venter i grunn på litt varmere dager nå så en kan dra med niste istedefor, termos, appelsin, sjokolade og grove skiver, det vettu er kos det :-) også smaker jo alt så mye bedre i friskluft.

Ikke mye OL på denne dama nei, blir litt for mye på en gang synes nå jeg da, og litt for sent også, kveldstrøtt huldra vettu.

Nå en hel og ubrukt søndag, deilig!! og en tur ut, det bare må bli i dag også. Håper du har kjekke dager du også, hvis ikke roper du på hjelp, he he og jeg kommer med helikopter og en flaske god årgangsvin.

Trønderklem, he he fra en dame denne gang :-)

Irene sa...

Bare link i vei, bare hyggelig det! Jeg følger deg også nå, så da blir det lettere å finne deg igjen!
Har ikke vinterbilder fra Røros, er mest på farten på to hjul og da blir det jo mest sommerbilder :o)

John sa...

Great iron-work pattern. Looks a little like some we have on a car park here in Reading.

Dragonstar sa...

Excellent lines. Ironwork can be so attractive, and your perspective is great.

Anonym sa...

It wouild be a good idea if I kept my wits about me - it should be 'Welcome back'.
D'star told me you liked the shot of son's Yamaha.
There are a few bike shot earlier on Loose Ends.
Do you run a Gold Wing?

Bluggi buggi blogg sa...

Flott bilde av gamle Banco. Stilig i svart hvitt. Gjør det litt mystisk.
Trude :)

Rune (Bildebloggen) sa...

Det var et stilig bygg og et pent bilde av det!

Anonym sa...

I love the perspective and the repetition of the window elements. A fine photo.

Hilde S. sa...

Flott bilete.
Der har eg faktisk vore ein gong:))